IMA PLAN B

Schweinsteiger otkrio svoj plan kako spasiti karijeru

30.08.2016 u 17:49

Bionic
Reading

Uoči svoje posljednje utakmice u dresu njemačke reprezentacije, Bastian Schweinsteiger izjavio je da nema problema s Joseom Mourinhom, a ako ga Portugalac neće htjeti koristiti u Manchester Unitedu, karijeru će pokušati oživjeti u američkom MLS-u...

Njemački 32-godišnji veznjak nalazi se u neugodnoj situaciji, jer ga u Manchester Unitedu trener više ne želi vidjeti u momčadi. Jose Mourinho jasno je poručio Schweinsteigeru da na njega više ne računa i zamolio ga da potraži novi klub.

Bastian se ipak ne predaje i odlučio je ostati u klubu do daljnjega, a uoči svoje posljednje reprezentativne utakmice protiv Finske ovog tjedna, otkrio je svoje planove za budućnost.

'Nemam problema s Mourinhom. On i klub imaju svoje interese, ja imam svoje, no postoji međusobno poštovanje. Dovoljno sam dobar da bih mogao igrati u Premiershipu, što ću dokazati ako dobijem poštenu priliku. Ostajem u klubu i vidjet ćemo što će biti u rujnu i listopadu, nakon čega ću donijeti odluku,' izjavio je Bastian Schweinsteiger koji i dalje tvrdi da ga drugi europski klubovi ne zanimaju:

'Amerika ostaje opcija za budućnost,' zaključio je nogometaš koji će za reprezentaciju odigrati svoju 121. i posljednju utakmicu protiv Finske, a u budućnosti će se vjerojatno pridružiti Drogbi, Lampardu, Gerrardu, Kaki i društvo u MLS-u...