IZNENAĐENJE SEZONE

Sada je svima dokazao da nije propali nogometaš!

29.08.2016 u 17:45

Bionic
Reading

Kevin Prince Boateng najugodnije je iznenađenje nove nogometne sezone. Mnogi su ga otpisali, a on je ovog ljeta potpisao za Las Palmas koji se svojim golovima drži uz bok Barceloni i Realu...

Ganski 29-godišnji krilni napadač bio je davnih dana talent o kojem se mnogo govorilo, ali posljednjih godina bio se potpuno izgubilo i počelo se vjerovati da će zajedno s Marijom Balotellijem završiti u krugu propalih nogometaša koji nikad više neće oživjeti karijeru.

Schalke se možda jedva riješio Boatenga, a ništa nije napravio ni prošle godine u Milanu, no ove sezone njegova karijera iznenadno je oživjela i to u malom klubu.

Kevin-Prince predvodi Las Palmas koji se nakon dva odigrana kola nalazi na vodećem mjestu u Primeri. Zajedno s našim Markom Livajom, Boateng je na otvaranju prvenstva potopio Valenciju u gostima, a zabio je i ovaj vikend u visokoj 5:1 pobjedi protiv Granade.

Las Palmas tako jedini uz Real i Barcelonu ima šest osvojenih bodova trenutno u Primeri, a zahvaljujući impresivnoj gol-razlici nalazi se ispred nogometnih divova.

Boateng je, pak, svima pokazao da nije propali nogometaš i da još može puno ponuditi svome sportu, a oduševio je i porukom koju je poslao nakon nove pobjede. Naime, svoj je pogodak posvetio žrtvama razornog potresa u Italiji...