TEŠKI TRENUCI

Guardiola potjerao svoju zvijezdu, a veliki klubovi ga ne žele!

29.08.2016 u 17:45

Bionic
Reading

Iako je Joe Hart zvučno ime u golmanskim krugovima, nakon što mu se zahvalio Guardiolin Manchester City, čini se da za njega neće biti mjesta u nekom drugom velikom europskom klubu..

Engleski 29-godišnjak bio je dugo na glasu kao jedan od najboljih golmana u Europi, no posljednjih godina malo mu je reputacija pala. Težak udarac Hartovoj karijeri zadao je Pep Guardiola ovog ljeta, jer je nakon preuzimanja Manchester Cityja odlučio da mu ne treba te mu zahvalio na suradnji.

Očekivalo se da bi se za usluge sada slobodnog Harta mogli boriti i neki od velikih europskih klubova, no to nije slučaj. Prema tvrdnjama engleskih i talijanskih medija, dva su kluba zainteresirana, a niti jedan uopće ne igra u europskim natjecanjima ove sezone.

Hart bi mogao karijeru nastaviti u Torinu, ali ne u redovima Juventusa. Gradski rival 'Stare dame' zainteresiran je za usluge engleskog golmana i u fazi je pregovora oko visine plaće, tvrdi Gazzetta dello Sport. Joe traži 3.8 milijuna eura, što je zaista mnogo.

Torinu bi planove mogao pokvariti Sunderland koji je također zainteresiran. Kao i svi engleski klubovi u Premiershipu, raspolaže budžetom koji omogućuje više plaće nego u Seriji A, no konačna odluka bit će na Hartu...