ŠTO SE DOGAĐA?

Velika panika u Atleticu: Ovako se ispada iz Primere!

28.08.2016 u 10:22

Bionic
Reading

Nakon novog razočaravajućeg remija na otvaranju Primere, Antoine Griezmann upozorava da bi Atletico mogao ispasti iz lige ovakvom igrom, a Diego Simeone smiruje strasti i tvrdi da je jedini problem realizacija...

Atletico je u prva dva kola Primere igrao protiv Alavesa i Leganesa, dva nova kluba u elitnom rangu španjolskog nogometa i svi su očekivali lake pobjede. No, remizirao je u obje utakmice, a razočaravajućih 0:0 u subotu izbacilo je iz takta najveću klupsku zvijezdu.

'Ako ovako nastavimo, borit ćemo se za opstanak,' zaključio je razočarani Antoine Griezmann.

Crveno-bijeli u prethodne su tri sezone mučili Barcelonu i Real do samog kraja prvenstva te uzeli jedan naslov i dvaput igrali u finalu Lige prvaka, no ovog ljeta kao da nešto ne štima, unatoč tome što nisu prodali ključne igrače.

'Problem je realizacija. Tako se pobjeđuju utakmice. Nedostaje nam materijalizacija naše igre i prilika. Nogomet su golovi i u mnogo drugih utakmica smo imali manje prilika, ali smo zabili,' žalio se nakon susreta kod Leganesa Diego Simeone.

'Sreća je igrala protiv nas u te dvije utakmice. Preostaje nam raditi. Nema druge,' zaključio je argentinski stručnjak koji još u Primeri nije dao niti minute Šimi Vrsaljku. Protiv Leganesa je sjedio barem na klupi...