LUKA NIJE JOŠ PRAVI

Trener Reala iskreno o Modriću i igraču kojeg mu žele oteti

28.08.2016 u 10:08

Bionic
Reading

Zinedine Zidane smatra da je Luka Modrić odigrao solidno u subotu protiv Celte, ali još nije fizički na nivou suigrača, dok Jamesa Rodrigueza nema namjere dati engleskim klubovima...

Real je ove subote protiv Celte upisao drugu ovosezonsku pobjedu, teže nego što je očekivano. Do trijumfa 2:1 stigao je tek golom u 82. minuti Tonija Kroosa, u utakmici u kojoj je prvi pogodak pao nakon zaleđa Alavara Morate, o čemu mnogo pišu španjolski mediji dan poslije.

Bio je to i prvi susret ove sezone kojeg je Luka Modrić započeo od prve minute. Odigrao je sat vremena prije nego što je zamijenjen i nije dobio visoku ocjenu za svoj nastup, no trener je zadovoljan.

'Luka je dao sve od sebe. Mislim da je bio dobar, no zaostaje za ostalima kad je fizički nivo u pitanju,' izjavio je Zinedine Zidane.

Jedna od tema nakon susreta bio je i James Rodriguez koji je želja nekoliko klubova u Premiershipu. S obzirom da u Realu tek ulazi s klupe, njegov transfer sljedećeg tjedna je aktualna tema, no Zidane ne želi ni čuti.

'Dobar je bio na ovoj utakmici i ostat će u klubu,' kaže strateg madridskog kluba.