UZALUD SE TRUDI

Mourinho dotukao Schweinija: Kod mene sigurno nećeš igrati!

26.08.2016 u 16:56

Bionic
Reading

Iako je Bastian Schweinsteiger najavio kako se namjerava boriti za svoju poziciju u Manchester Unitedu, Jose Mourinho još jednom je potvrdio da ga neće koristiti ove sezone...

Nastavlja se rat između portugalskog stratega i njemačkog veznjaka. Čim je stigao u Manchester United Mourinho je odlučio izbaciti Bastiana Schweinsteigera iz prve momčadi i tako ga natjerati da ode iz kluba i oslobodi ga svoje visoke plaće.

No, 32-godišnji Nijemac se ne predaje i u svojoj posljednjoj javnoj objavi na Instagramu napisao je da će mu Manchester United biti posljednji klub za koji će igrati u Europi te da ostaje na raspolaganju ekipi do daljnjeg.

Ipak, trener je nepopustljiv i nema mu namjere pružiti priliku na terenu.

'To je njegov život, njegova karijera. Ima ugovor i ima pravo na takvu odluku. No, bit će mu jako teško. Mi smo se odlučili za pet igrača na dvije pozicije u sredini: za Pogbu, Herreru, Schneiderlina, Fellainija i Carricka. Teško da će dobiti priliku,' izjavio je Jose Mourinho i dodao:

'Imam 23 igrača i oni su mi dovoljni. Ako bude problema, tu su i mladići iz akademije i rado ću im dati priliku.'

Kontroverzni trener poručio je Bayernu neka uzme nazad svog bivšeg igrača.

'Nakon nekih izjava čudi me da nisu ovdje i pokušavaju ga vratiti. No to se ipak ne događa. Iznenađen sam da nema ovdje Rummeniggea,' uzvratio je predsjedniku bavarskog kluba Mourinho nakon što je ovaj zaključio da se Portugalac ponaša prema igrača kako se u Bayernu nikad ne bi ponašali.