NOVI OBRAT

Jesu li Brozovićevi dani u Interu ipak odbrojani?

25.08.2016 u 14:12

Bionic
Reading

Iako je posljednjih tjedana bilo naznaka da bi Inter i Marcelo Brozović mogli potpisati novi ugovor, njegov agent Miroslav Bićanić talijanskim je medijima potvrdio da je prodaja i dalje itekako aktualna...

O odlasku 24-godišnjeg hrvatskog veznjaka iz Intera piše se u Italiji još od prošle zime, a najviše se u tom kontekstu spominjao engleski Arsenal koji je bio ozbiljno zainteresiran za njega.

Iako se posljednjih tjedana najavljivao novi ugovor za Brozovića u Interu, kao posljedica preuzimanja klupe milanskog trenera Franka de Boera, čini se da od toga neće biti ništa, ako je suditi po posljednjoj zijavi njegovog agenta.

'Marcelo se u ovom trenutku smatra igračem koji je na prodaju, a za detalje biste trebali pitati klub. On je veliki igrač i profesionalac, tako se i ponaša u Interu, ali bilo bi isto i u drugim klubovima. Vidjet ćemo što će biti sljedećih dana, to je sve što mogu reći,' izjavio je Miroslav Bičanić za FcInterNews.

Vjeruje se da bi Inter prodajom Brozovića financirao dovođenje Portugalca Joaa Marija, ali stvari bi mogle biti jasnije tek sljedećeg tjedna...