NE NAPUŠTA 'TOPNIKE'

Eduardo produljio vjernost Arsenalu

18.11.2009 u 20:31

Bionic
Reading

Eduardo je produljio ugovor s Arsenalom do 2014. pa su tako prekinuta sva nagađanja da bi taj napadač hrvatske nogometne reprezentacije mogao napustiti Englesku

Na klupskoj internetskoj stranici Arsenala objavili su kako je na obostrano zadovoljstvo produljena suradnja između kluba i Eduarda. Hrvatskom napadaču je stari ugovor istjecao u ljeto 2011, a novi prema pisanju engleskih medija traje do 2014. Financijski detalji Eduardove vjernosti 'topnicima' nisu poznati.

'Jako sam zadovoljan što sam potpisao novi dugogodišnji ugovor s klubom. Jako sam sretan i nadam se da ću ostati u Arsenalu što je više moguće. Osjećam se fizički jako dobro i spreman sam igrati 90 minuta svaka tri dana ako treba. Prošlog sam tjedna bio u Hrvatskoj i svi su mi rekli da Arsenal igra u ovom trenutku najbolji nogomet u Europi. Slažem se s time. Osjećamo se snažno i dat ćemo sve da ove sezone osvojimo trofeje', rekao je Eduardo.

Presretan što će Eduardo još dugo godina biti član Arsenala bio je i menadžer Arsene Wenger.

'Presretni smo. Eduardo je poseban igrač, velikog talenta i prirodnih golgeterskih sposobnosti. Zadovoljni smo što se vezao uz Arsenal. Eduardov potpuni oporavak nakon ozljede dokaz je njegovog karaktera. Svi se veselimo što ćemo gledati njegove igre u Arsenalovom dresu još dugo vremena', rekao je francuski stručnjak.