SKUPO POJAČANJE JUVENTUSA

Prosinečki se brutalno narugao Higuainu: Izgleda k'o svinja!

11.08.2016 u 15:03

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac te asistent u Bilićeva stručnog stožera Robert Prosinečki prilično je vulgarno komentirao izgled i formu Argentinca Gonzala Higuaina koji se ovog ljeta za velikih 90 milijuna eura preselio iz Napolija u Juventus

Legendarni hrvatski nogometaš i bivši igrač Dinama, Crvene zvezde, Seville, Reala, Ovieda, Barcelone, Standarg Liegea, Portsmoutha, Hrvatskog dragovoljca, Olimpije, Zagreba Robert Prosinečki zgrozio se kada je vidio u kakvom je tjelesnom stanju prošle sezone najbolji strijelac talijanske Serie A Gonzalo Higuain.

Argentinski internacionalac prošle je sezone postigao 38 golova na 42 utakmice u dresu Napolija, a prošlog mjeseca se za 90 milijuna preselio u Juventus gdje je stigao kao konkurencija našeg Marija Mandžukića.

Prvu utakmicu za novi klub odigrao je protiv West Hama prošlog vikenda, kada je iznenadio i šokirao 47-godišnjeg Prosinečkog, aktualnog izbornika Azerbajdžana.

'Bio sam šokiran kada sam vidio Higuaina. Pa on je deblji od mene. Platili su za njega 90 milijuna, a izgleda k'o svinja.' Mogu si samo zamisliti koliko je Allegri bio šokiran, jer je on inzistirao da Higuain dođe. Vjerujem da će se uskoro vratiti u formu', navodno je izjavio Prosinečki, prenose strani mediji.

Je li zaista tim riječima Prosinečki govorio o Higuainu, koji se zaista zapustio, zasad nema potvrde.

Imao je Veliki Žuti priliku komentirati i Zlatana Ibrahimovića, Šveđanina koji je stigao u Manchester United.

'Zadivljen sam igrom Ibrahimovića, Tako dobro i moćno nije izgledao ni dok je igrao u PSG-u, a ima 34 na leđima. Sigurno će zabiti 30 golova i postat će Bog Manchestera.'