KAKO TO ZABORAVITI

Vida otvorio dušu o noćnoj mori koja ga i danas proganja

30.07.2016 u 14:40

Bionic
Reading

Domagoj Vida i Dinamo Kijev odlično su ušli u novu sezonu ukrajinskog prvenstva, no hrvatskom braniču iz glave i dalje ne izlazi EURO u Francuskoj

Kijevljani su u prvom kolu slavili protiv Oleksandrije 5:1, a naš reprezentativac zabio je peti pogodak. U nedjelju aktualnog prvaka očekuje drugi prvenstveni ogled u gostima protiv Karpatyja, a prije njega Vida je dao intervju za Sportske novosti iz kojeg se jasno može zaključiti da još nije zaboravio ispadanje u osmini finala od Portugala (1:0).

Podsjećamo, Hrvatska je primila pogodak u drugom produžetku, 117. minuti, a prije toga je izgledne situacije za gol imala naša reprezentacija i to upravo preko Vide.

'Po igri i svemu zaslužili smo puno više, to je nažalost nogomet. Desetak dana nisam mogao normalno spavati. Stalno mi se sve to vrtjelo po glavi, pogotovo slika iz svlačionice nakon utakmice kad su svi plakali. Također, i one tri šanse su mi se vraćale kao noćna mora. Ma i dan-danas mi te slike skaču pred očima. I sad mi je teško, jednostavno, nije mi išlo...' rekao je hrvatski stoper koji nije želio komentirati odnos Lovrena i Čačića.

Cijeli članak pročitajte OVDJE