INTERES SVE VEĆI

Počeo lov na Mandžu: Ide li konačno u Premiership?

28.07.2016 u 14:28

Bionic
Reading

Nakon što se pojavila priča da se Bilićev West Ham interesira za Marija Mandžukića, talijanski mediji javljaju da su se u lov na hrvatskog napadača uključila još dva engleska kluba, Arsenal i Watford...

Podsjetimo, nakon dolaska Higuaina u Juventus za čak 90 milijuna eura mnogi vjeruju da će torinski klub prodati Marija Mandžukića kojem nije u interesu sjediti na klupi aktualnog prvaka Italije.

Iako iz Mandžinog tabora tvrde kako će ostati u klubu i boriti se za svoju poziciju na terenu, sve je više glasina o njegovom transferu, a povećava se broj zainteresiranih klubove koje mediji spominju.

Nakon što je prošlih dana bila aktualna priča o interesu Slavena Bilića i njegovog West Hama, sada se u talijanskim medijima pojavila informacija da se u igru uključio Wengerov Arsenal, ali i Watford.

Engleski bi klubovi za našeg uglednog napadača trebali izdvojiti oko 20 milijuna eura, što ne bi trebao biti problem, s obzirom na godišnju zaradu koju imaju svi sudionici Premiershipa, no ostaje otvoreno pitanje je li Mario spreman promijeniti sredinu i po prvi put zaigrati u engleskoj ligi...