EVO PRVE SVAĐE

Svaka čast Ibrahimoviću, ali Francuz je ljutit s pravom!

24.07.2016 u 10:46

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović definitivno je veliko ime svjetskog nogometa, a sve što je osvojio tijekom karijere daje mu pravo da o sebi misli sve najbolje

Mnogi su znali da je Zlatan Ibrahimović vrhunski nogometaš, ali na čiju karijeru nisu mogli utjecati ni najveći treneri. Jer Šveđanin bosanskohercegovačkih korijena prilično je svojeglav i odlučan u svojim namjerama.

Dokazuje to i najnoviji primjer - kada je Ericu Cantoni odgovorio da je upravo on 'bog Manchestera' odnosno da je veći i od njega, 'kralja Manchestera', ali i kada je ušao u svlačionicu te hladnokrvno oteo dres s brojem devet na leđima od Francuza Anthonyja Martiala

A Francuz je u prošloj sezoni, koja je bila prilično loša za 'vragove' (op.a. završili su na petom mjestu) zabio velikih 11 golova te pomogao da ManUtd ipak ne ostane bez europskih natjecanja. Osim toga, doveden je kao zvijezda za velikih 50 milijuna eura iz Monaca.

Martial će tako, zbog Ibrahimovićeve samovolje, u novoj sezoni nositi dres s brojem 11 na leđima, ali s odlukom novog suigrača nije se lako složio. I na svom je Facebooku objavio sliku na kojoj jasno dominira broj devet, sugerirajući da je taj broj zapravo njegov.