NOVI POČETAK

Vrsaljko debitirao u pobjedi Atletica

23.07.2016 u 22:06

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni desni bek Šime Vrsaljko (24) debitirao je u subotu za europskog doprvaka Atlético Madrid u prijateljskoj utakmici na gostovanju kod drugoligaša Numancije koju je madridska momčad pobijedila s 2-0

Vrsaljko je počeo susret u prvoj postavi s brojem 27 na ledima te je ostavio dobar dojam. Trener Diego Simeone zamijenio ga je na poluvremenu.

Prvih 45 minuta u mjestu Osma de Burgos, na sjeveru Španjolske, igrao je obrambenoj liniji s lijevim bekom Felipe Luisom, središnjim braničem Diegom Godinom te Saulom Ñiguezom, veznim igračem koji je na poziciji središnjeg branica znao igrati u Rayo Vallecanu prije dolaska u Atlético.Golove za Atlético postigli su Fernando Torres u 36.minuti i Luciano Vietto u 47.

Madridski crveno-bijeli sada imaju dva dana odmora, a u ponedjeljak odlaze na pripreme u Australiju.


Ondje će odigrati prijateljske utakmice protiv londonskog Tottenhama i Melbourne Victorya. U planu je i prijateljska utakmica u Istanbulu protiv Galatasaraya no zbog tromjesečnog izvanrednog stanja u toj zemlji njeno odigravanje je neizvjesno.

Vrsaljko je došao iz talijanskog Sassoula i s Atléticom potpisao ugovor do ljeta 2021. godine.Hrvatski reprezentativac je prošlu nedjelju sletio u Madrid te se od tada s ekipom pripremao u Los Àngeles de San Rafael, mjestu udaljenom 70 kilometara od glavnog grada Španjolske.