JUVE IZGUBIO

Ovakva se golčina ne viđa često!

23.07.2016 u 13:55

Bionic
Reading

Prekrasan dan za Juventusove navijače. Iako je njihova momčad izgubila u prijateljskoj utakmici od Melbourne Victoryja, za veselje su se pobrinuli Gonzalo Higuain i 20-godišnji Španjolac Carlos Blanco Moreno

Nogometaši Juventusa na pripremama su u Australiji, ali bez najboljih igrača - koji su dobili produženi odmor zbog nastupa na Euru. Tako je Massimiliano Allegri dobio priliku testirati i neke mlađe igrače, a jedan od njih zgrabio je priliku.

Riječ je o 20-godišnjem Španjolcu, Carlosu Blancu Morenu, igraču koji je 2014. iz Barcelone stigao u omladinski pogon 'Stare dame', a sada se proslavio golom s gotovo polovine igrališta.

Naime, nakon ispucavanja Melbourneova golmana, Moreno je loptu primirio, napravio par koraka, pogledao gdje se golman nalazi. I onda je, procijenivši da postoji mogućnost, uputio jak ali i precizan udarac te prebacio isrtčalog vratara domaćih.

Istina, potom su domaćini izjednačili te na kraju, poslije izvođenja penala i pobijedili. Ali to nimalo ne umanjuje vrijednost ovog prekrasnog pogotka, možda i najljepšeg u pripremnoj fazi.

Podsjetimo, tijekom subote objavljena je i vijest kako je najbolji strijelac prošle sezone u Serie A, Gonzalo Higuain potpisao ugovor s Juventusom, a kojim se Argentinac obvezao četiri godine nositi dres 'Stare dame'.