ZA VELIK NOVAC

Mandžukić mora otići pod hitno, Juve doveo rasnog strijelca

23.07.2016 u 13:28

Bionic
Reading

Argentinac Gonzalo Higuain novi je igrač Juventusa, za kojeg je torinski klub Napoliju platio velikih 95 milijuna eura

Najbolji strijelac prošle sezone u Serie A, koji je u 35 utakmica za Napoli zabio 36 pogodaka, Argentinac Gonzalo Higuain nakon tri sezone igranja pod Vezuvom seli u Torino.

Naravno, ako je vjerovati izvoru, a to je pouzdani SkySport, koji prenosi informaciju kako je Higuain još u petak u Madridu obavio liječnički pregled. Isti izvor ima i dokument u ruci kojim se potvrđuje da je Juventus uplatio madridskom Realu, koji je još uvijek vlasnik Argentinca, velikih 95 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula.

SkySport piše i da je 'Stara dama' Argentincu osigurala i plaću od 7,5 milijuna eura po sezoni, što jasno sugerira da će takav igrač imati mjesto u startnoj postavi Allegrijeve momčadi.

Pridodamo li da trener talijanskog prvaka na dispoziciji ima i drugog najboljeg strijelca lige, Pabla Dybalu, te da je prije nekoliko dana angažiran i hrvatski reprezentativac, sklon napadačkoj igri Marko Pjaca - i to također za veliki novac - gotovo je sigurno da će Mandžukićeva minutaža biti svedena na minimum. I da mu je najbolje promijeniti sredinu kako bi ostao na svojoj razini.

Naravno, sada se postavlja i pitanje Mandžukićeve volje jer ovo će biti već treće ljeto kako mijenja klubove. Prvo se iz Bayerna preselio u Atletico, potom iz Atletica u Juventus, a sada je izvjesno da će opet nakon jedne sezone mijenjati dres.