VELIKAN 'U ZASJEDI'

Ako Rakitić želi iz Barce, nudi mu se jako dobra opcija...

22.07.2016 u 19:13

Bionic
Reading

Barcelona je 'iz ruku' Realu uzela Portugalca Andrea Gomesa i tako Ivanu Rakitiću dovela novog konkurenta. Ivanov Rakitić ne skriva nervozu, a sam igrač se još nije oglasio... Ukoliko se slaže s agentom ponuda će to doći u ekspresnom roku

Dolazak Gomesa na Camp Nou navijači će posebno pozdraviti jer se već smatralo da je jedna od ključnih figura portugalskog osvajanja Eura budući igrač velikog rivala Reala. Sada je Barcin, a 50 milijuna se ne plaća da bi novi igrač sjedio na klupi.

Taj dolazak sasvim će sigurno umanjiti Rakitićevu minutažu, no Barcelona prosječno u sezoni igra više nego dovoljno utakmica da sve najveće zvijezde imaju dovoljnu minutažu. No, HRT podsjeća kako Rakitić nije uspio dobiti željeni novi ugovor s Barcelonom, te kako bi ova situacija mogla biti dodatni okidač za novi zaokret u karijeri.


Prenose i pisanje talijanske Gazzette koja tvrdi da je Juventus spreman 'uskočiti' ako se ukaže prilika. Odlaskom Pogbe izgubili su puno u veznom redu, no dobili su bogatstvo koje će iskorititi za nastavak gradnje squadre koja će za cilj imati osvajanje Lige prvaka.

Rakitića bi u Torinu dočekao posložen klub koji ima kristalno jasne europske ambicije, te suigrači iz reprezentacije Mandžukić i Pjaca. Ukoliko se odluči na promjenu sredine takvu bi ponudu sigurno ozbiljno razmotrio. Među ostalima, jer sigurno je da Juventus nije jedini gigant koji bi se bacio u lov na sjajnog veznjaka.