AKO SE TO DOGODI...

Odlazak koji bi Slavenu Biliću slomio srce

29.06.2016 u 02:33

Bionic
Reading

Dimitri Payet jedan je od igrača koji je oduševio na Euru, a bogati klubovi rado bi ga doveli u svoje redove. Pred West Hamom je težak zadatak odbiti milijunske ponude

U veljači 2016. Payet je produljio ugovor s West Hamom do lipnja 2021., no trener Čekićara Slaven Bilić ne spava mirno. Francuski reprezentativac pružio je briljantne partije na europskom prvenstvu i pojavili su se zainteresirani klubovi, bogatiji od West Hama.

Pred Bilićem i upravom sada je velik izazov jer Payet sigurno želi u momčad s kojom može konstantno osvajati ili biti u igri za trofeje, a to mu u West Hamu ne mogu jamčiti.

Sada je počasni predsjednik Intera Massimo Moratti poručio kako bi Payet trebao doći na San Siro. Talijanski div dobio je svjež kapital od kineskih investitora, čak 200 milijuna eura, i u Interu vjeruju da bi bili u stanju uz tri pojačanja, a ako zadrže najbolje igrače, uključiti se u borbu za trofeje.

Moratti misli da bi Payet trebao biti njihova glavna meta u ljetnom prijelaznom roku, a Biliću sigurno nije lako kada čita i sluša kakvi sve velikani žele Payeta. Odlazak Francuza sigurno bi mu debelo poremetio planove...