JOŠ SAMO LIJEČNIČKI

Klopp doveo novi stup Liverpoolove obrane

24.05.2016 u 17:20

Bionic
Reading

Jürgen Klopp ulazi u svoj prvi prijelazni rok na klupi Liverpoola u kojemu će nadograđivati sastav i već je pronašao zamjenu za ključnu poziciju uoči iduće sezone

Simon Mignolet je ove sezone često pokazivao svoje slabije strane i konsenzus je da Liverpoolu treba novi vratar. Klopp je rješenje imao pripremljeno unaprijed, Lorius Karius već je u Liverpoolu, prošao je liječnički pregled i zadužio dres s brojem 1.

Riječ je o 22-godišnjem vrataru Mainza kojega su navijači u Njemačkoj odabrali za trećeg najboljeg golmana lige ove sezone. Klubovi su  dogovorili odštetu u visini od 5 milijuna funti, a jedini problem iz Kloppove perspektive je velika mogućnost da Karius bude pozvan zastupati Njemačku na Olimpijskim igrama što bi ga udaljilo iz prva tri, četiri kola Premiershipa.


Mignolet je ove sezone potpisao novi ugovor, a priliku strpljivo čeka i Daniel Ward. No, Karius će u toj konstelaciji biti favorit za zauzimanje mjesta prvog vratara, dok će jedan od aktualnog dua vjerojatno dobiti mogućnost za pronaći novi klub.