KOD IVANA JURIĆA

Posrnulom Balotelliju posljednja prilika: Budi naš kapetan!

24.05.2016 u 09:27

Bionic
Reading

Mario Balotelli nakon slabe sezone u redovima Milana očekivano je ostao bez mjesta u reprezentaciji na Euru, a iz Crotonea poručuju da bi upravo kod njih kontroverzni napadač oživio svoju karijeru...

Balotelli je možda bio jedna od najvećih zvijezda Eura prije četiri godine, na kojem je Talijane poveo prema finalu, no ovog će lipnja smotru najboljih reprezentacija Europe moći gledati samo na televizoru.

Problematični 25-godišnji napadač nakon slabe sezone u Liverpoolu ništa bolji nije bio ni u Milanu, gdje je zabio tek jedan gol u Seriji A ove sezone i nikog nije impresionirao u 20 utakmica u kojima je igrao.

No, u Italiji još uvijek postoje oni koji vjeruju u Marija i nude mu priliku da učini nešto sa svojom karijerom. Iz redova novog provoligaša Crotonea kojeg vodi hrvatski trener Ivan Jurić stigao je apel Balotelliju da potpiše za mali klub i povede ga prema pobjedama.

'Vjerujem da možemo oživjeti Balotellija. Spremni smo mu dati kapetansku traku i sigurni smo da bi za nas zabio 25 golova,' kaže predsjednik Raffaele Vrenna.

Balotelli koji se neuspješno seli već godinama po moćnim i bogatim klubovima zaista bi možda i trebao pokušati oporaviti se u nekom manjem. Mnogi talijanski napadači upravo su na taj način uspješno oživljavali svoje karijere...