SPASIO EINTRACHT

Kovač slavi i likuje: Pokazali smo tko je bolji!

24.05.2016 u 08:33

Bionic
Reading

Nakon što je gostujućom pobjedom u Nürnbergu Eintracht zadržao prvoligaški status, trener Niko Kovač priznaje da je presretan takvim razvojem događaja...

Bivši hrvatski izbonik došao je na svoje ovog ponedjeljka. Nakon dvije teške utakmice doigravanja za Bundesligu Eintracht je ipak uspio slomiti Nürnberg i ostati član elitnog njemačkog klupskog nogometnog razreda.

Iako je na domaćem terenu momčad iz Frankfurta odigrala tek 1:1, u uzvratu na gostovanju pogodak Harisa Seferovića u 66. minuti pokazao se dovoljnim za konačni trijumf, a naš trener koji je klub preuzeo prije dva mjeseca napokon može odahnuti.

'Presretan sam što smo pobijedili. Bile su to dvije utakmice u kojima smo jasno pokazali da smo bolja momčadi, jer smo imali pregršt čistih prilika koje nismo uspjeli realizirati. Nije bilo jednostavno, ali mogu samo čestitati svojim dečkima,' izjavio je kratko Niko Kovač na press konferenciji nakon utakmice.

Tako je Kovač na najbolji mogući način započeo svoju avanturu u Bundesligi, spašavanjem uglednog kluba koji se našao u teškoj situaciji. Skromna epizoda na čelu hrvatske reprezentacije tu Njemačkoj će biti brzo zaboravljena, a Niki se smiješi obećavajući nastavak trenerske karijere...