MALO SE OPUSTIO

Crouch: Harry ima pravo, baš sam idiot!

11.11.2009 u 11:56

Bionic
Reading

Peter Crouch duboko se zamislio nad svojom sudbinom u reprezentaciji Engleske. Njegovo nedavno tulumarenje sigurno se neće svidjeti Fabiju Capellu

Crouch i Woodgate uhvaćeni na djelu u 2 ujutro i objavljeni u engleskom Sportsmailu

'Harry Redknapp mi je rekao da sam idiot i ima pravo. Nisam uopće razmišljao kad sam s dečkima izašao proslaviti pobjedu nad Portsmouthom', posipajući se pepelom izjavio je Peter Crouch, znajući da Fabio Capello, izbornik engleske reprezentacije, ne trpi noćne izlaske i alkoholizam svojih nogometaša.

'I ja sam samo čovjek i sklon sam pogreškama. No ova se više neće ponoviti. Bio sam s momčadi vani i sve je otišlo malo dalje nego smo očekivali', pričao je o alkoholnoj 'spontanici' igrač Tottenhama i dodao da je predan klubu i želji da zaigra u Južnoj Africi na Svjetskom prvenstvu.

Zanimljivo, spomenuti provod dogodio se prije gotovo mjesec dana, no Crouch se pokunjio tek kad su engleski mediji objavili fotke kako pomalo teturajući izlazi iz jednog londonskog noćnog kluba. Istina, nije bio 'mrtav pijan, no ranojutarnje povratke kući rijetko koji trener će tolerirati svojim nogometašima.