MANCINI SE LJUTI

Brozović pred transferom karijere; Zidane ga želi u Realu!

13.05.2016 u 15:34

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović u subotu bi mogao odigrati posljednje minute u 'crno-plavom' dresu. Prvi trener Reala Zinedine Zidane podcrtao ga je na listi želja za novu sezonu

Odlične Brozovićeve igre u dresu milanskog Intera nisu mogle proći nezapaženo u nogometnom svijetu. A zbog njih dospio je i na listu prvog trenera Reala Zinedinea Zidanea

Veliki 'Zizou', kakao prenose španjolski mediji sastavio je popis želja, a na njemu su osim našeg Brozovića i Marco Verratti čija se vrijednost procjenjuje na 70 milijuna eura, Christoph Kramer iz Bayer Leverkusena, te valjda najtraženiji nogometaš na svijetu, 25-godišnji N'Golo Kante, igrač novog i senzacionalnog engelskog prvaka, Leicestera.

'Ne mogu ništa komentirati, osim da smo svakako počašćeni što nas se spominje u kontekstu tako velikog transfera', samo kratko nam je rekao Miroslav Bičanić, Brozovićev menadžer koji je krenuo put Milana i na posljednju prvenstvenu Interovu utakmicu.

S obzirom na to da je Brozovićev prvi trener još uvijek Roberto Mancini, znakovita je i njegova izjava:

'Svoj ostanak na klupi Intera uvjetujem da momčad u sljedećoj sezoni uđe s Brozovićem, Perišićem, Icardijem, Mirandom i Kondogbijom'.

No, Mancini je tu najmanje bitan. Jer ako Real ponudi novac koji bi ispunio Interove zahtjeve, a sjetimo se da je slično bilo i prošlog ljeta kada je Mateo Kovačić također iz Intera preselio u Real, onda se Mancinija neće puno ni pitati. Osim toga, tko zna hoće li upravo on voditi 'crno-plave' i sljedeće sezone.

Prema tome, sljedeće sezone mogli bi gledati Real na 'hrvatski pogon', a Brozović bi mogao zauzeti Kroosovo mjesto, kojeg se također seli iz Madrida u Englesku. Sve u svemu, čini se da Brozovićev transfer nije samo novinarska 'izmišljotina'.