UOČI EURA

Perišić: Uz malo sreće napravit ćemo velike stvari

08.05.2016 u 10:59

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić otkrio je svoja razmišljanja o boravku u Milanu, odrađenim kvalifikacijama za Euro koji je i najavio, a prisjetio se i navijanja za Vatrene 1998.

U razgovoru za emisiju HNTV-a 'Vikend Vatrenih' hrvatski reprezentativac Ivan Perišić prisjetio se svojih početaka u reprezentaciji.

'U početku nije bilo lako, no tu sam već tri natjecanja. Zahvalio bih se bivšim izbornicima Biliću, Štimcu i Kovaču kod kojih sam bio standardan. Posljednje dvije godine u reprezentaciji se osjećam stvarno super i igram dobro. Možemo biti ponosni na ostvarene plasmane na velika natjecanja. Imamo stvarno dobru ekipu, TOP igrače i smatram da nam nedostaje samo faktor sreće da nam se sve poklopi i napravimo velike stvari. Svi smo u najboljim godinama, imamo iskustva i sada moramo poginuti na terenu za Hrvatsku i pokazati u Francuskoj koliko vrijedimo.'

Nešto o navijačima...

'Pa ne znam. Problema sad trenutno ima. Mislim da možemo profitirati i jedni i drugi ako smo svi skupa, ako oni budu pravi, mi ćemo biti još bolji na terenu. Bit ćemo bolji ako nam navijači pruže pravu podršku te se nadam da zajedno možemo napraviti veliki rezultat', kazao je Perišić, a prenosi HNS.

Dio intervjua s Ivanom Perišićem objavljenog u emisiji 'Vikend Vatrenih' pogledajte u videoprilogu u kojem je govorio i o životu u Milanu kao igraču Intera, nezaboravnom SP-u Francuskoj 1998. kada je on imao devet godina, odnosu s medijima, životu poslije nogometa...