VELIKA ŽELJA MNOGIH

Halilovića traži pola Europe; svi ovi velikani žele Hrvata

06.05.2016 u 11:19

Bionic
Reading

Alen Halilović je igrač Barcelone na posudbi u Sporting Gijonu, a za hrvatskog reprezentativca, kako se bliži kraj sezone, zanimanje je pokazalo mnogo europskih velikana

Sporting Gijon nije imao uspješnu sezonu, španjolski klub grčevito se bori za ostanak u prvoligaškom društvu, no iz sivila je iskočio Alen Halilović koji je imao vrlo dobra izdanja.

No gdje bi hrvatski reprezentativac mogao nastaviti karijeru nije poznato. S Barcelonom ima ugovor do ljeta 2019. Ostanak u Sporting Gijonu nije primamljiva opcija, a najviše bi se volio vratiti na Camp Nou, no pitanje da li je nešto takvo realno.

Mnogo je klubova koji prate razvoj situacije oko hrvatskog talenta i sve je više onih koji se spominju kao mogući kupci.

Prema nekim navodima u redu stoje bundesligaški Borussia Dortmund i HSV, zatim španjolske momčadi Villarreal, Sevilla i Valencia, no najveći interes za našeg ofenzivca pokazuju na 'Otoku'.

Prvo su se spominjali West Ham i Everton, ali se lista premijerligaša produžila pa bi u svojim redovima Halilovića rado vidjeli i Manchester United, Arsenal te Tottenham.

Odšteta za Halilovića mogla bi iznostiti i 12 milijuna eura, a to su u stanju platiti upravo engleski klubovi.