VATRENA PODRŠKA

Iz BiH za Portugal kreće 3.500 fanaticosa

09.11.2009 u 21:57

Bionic
Reading

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine na čelu s izbornikom Miroslavom Ćirom Blaževićem doputovala je oko 19 sati u hotelsko naselje Hoteli Novi Spa & Resort u Novom Vinodolskom gdje će se pripremati za skorašnje dvoboje u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Portugala, koji su na rasporedu 14. i 18. ovog mjeseca

Dobro raspoloženi bosanskohercegovački reprezentativci izrazili su zadovoljstvo smještajem i dočekom u Novom Vinodolskom, a blizina gradskog stadiona, koji je svega dva i pol kilometra udaljen od hotela View u kojima su smješteni, jamči kvalitetan boravak na pripremama, rekao je Blažević.

Napadač Edin Džeko, kao i njegovi suigrači, oprezan je u izjavama o izgledima u predstojećim susretima protiv Portugala, ali je najavilo da igrači očekuju podršku svojih navijača kojih će, kako se najavljuje, oko 3.500 doputovati u Lisabon samo iz Bosne i Hercegovine.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine provest će u Novom Vinodolskom sljedeća tri dana, trenirati dvaput dnevno i odigrati u srijedu pripremnu prijateljsku utakmicu s domaćim lokalnim četvrtoligašem NK Vinodolom, a u petak će posebnim zrakoplovom iz Zračne luke Rijeka na Krku otputovati u Sarajevo, odakle lete za Lisabon.