PRIORITET JE ARGENTINAC

Antonio Conte već ima spremno veliko pojačanje za Chelsea!

04.05.2016 u 14:13

Bionic
Reading

Od početka sljedeće sezone, novi trener londonskih plavaca Antonio Conte već je informirao čelnike Chelseaja o novom pojačanju

Jedan od najboljih talijanskih trenera, koji je s Juventusom osvojio talijansku Seriu A i talijanski Superkup, misli kako će Gonzalo Higuain, koji je u 33 utakmice zabio 32 gola (prvi strijelac Serie A) biti najbolje pojačanje za osvježenje u redovima Chelseaja.

Gonzalo je spreman doći u London u transferu teškom 42 milijuna funti, ali je rekao kako ne želi biti drugi izbor nakon Brazilca sa španjolskom putovnicom - Coste. Kako prenosi Sportsmail, Higuain je otvoren za novi transfer iako je svjestan kako zbog lošeg plasmana Chelseaja neće igrati Ligu prvaka.

Naravno, kada bi ostao član Napolija, imao bi priliku opet zaigrati u Ligu prvaka, ali ako ipak odluči odjenuti dres Chelseaja, vjerojatno mu neće predstavljati velik problem činjenica što neće igrati u prestižnoj Ligi prvaka. Međutim, jasno je kako sjajni argentinski napadač smatra da definitivno nije materijal igrača koji će ulaziti s klupe. Nakon fantastične sezone u talijanskoj Serie A Higuain, nekadašnji napadač Real Madrida, definitivno ima pravo postavljati uvjete.