EMOTIVAN TRENUTAK

Hoće li poniziti Ivicu Olića; bila bi to prava nepravda!

03.05.2016 u 11:28

Bionic
Reading

U subotu (15.30) na Volksparkstadionu igraju HSV i Wolfsburg, a posljednja domaća prvenstvena utakmica za neke nogometaše momčadi iz Hamburga bit će i zadnja

Ulaznice su rasprodane, na stadionu će se naći 55.300 navijača koji će doći da zadnji puta ove sezone kod kuće pozdrave svoje ljubimce, ali i zapljeskaju pojedincima koji najvjerojatnije napuštaju klub (Drobny, Kačar, Rudnevs, Olić, Iličević).

I dok za neke spomenute postoji nada da ipak potpišu nove ugovore i ostanu u HSV-u, za Ivicu Olića već dugo se zna da odlazi. Hrvatski napadač ostavio je dubok trag u Bundesligi pa tako i HSV-u, pa se njemački mediji s pravom pitaju hoće li borbeni Ola biti ponižen te će u subotu otići na mala vrata ili će mu trener Bruno Labbadia dati priliku (barem nekoliko minuta) da zaigra protiv Wolfsburga (isto Olićev bivši klub) te se tako oprosti pred navijačima.

Puno se piše i o Olićevoj budućnosti. Hoće li nastaviti nogometnu karijeru ili se baciti na posao trenera u omladinskoj školi HSV-a. Ako hrvatski golgeter odluči i dalje igrati, više je opcija.

Prije je bio aktualan odlazak u MLS (američka nogometna liga), spominjao se čak povratak u Hrvatsku, i to u dres drugoligaša Hrvatskog dragovoljca, a po novome nije nemoguć ostanak u Bundesligi. Zanimanje za Olićeve usluge pokazali su Werder i Stuttgart, no s pregovorima se čeka dok oba kluba ne osiguraju ostanak u prvoligaškom društvu, jer zasad opasno vise.