HOĆE LI JU POSLUŠATI?

Mama moli najveću zvijezdu Leicestera: Ne idi nikud!

30.04.2016 u 11:38

Bionic
Reading

Riyad Mahrez proglašen je najboljim nogometašem Premiershipa u izboru kolega nogometaša, a njegova majka Saliha savjetuje mu da odbije ponude Barcelone, Arsenala i ostalih velikana koji ga trenutno traže...

Alžirski 25-godišnji veznjak donedavno je igrao u drugoj francuskoj ligi, no ove sezone postao je apsolutni hit u Premiershipu i zasluženo je od strane kolega nogometaša proglašen igračem godine.

Mahrez koji je jedan od najboljih asistenata i strijelaca lige ove će nedjelje pokušati pobjedom na Old Traffordu matematički osigurati naslov prvaka za Leicester City, a nije tajna da ga traže najveći klubovi Europe pa bi mogao promijeniti sredinu sljedećeg ljeta. No, ako se pita njegovu majku, ne bi trebao ići nikud.

'Nadam se da će ostati u Leicesteru. Oni su mu otvorili vrata slave. Klub mu savršeno odgovara i zato želim da ostane i nastavi igrati u Engleskoj. Savjetujem mu da ostane u Premiershipu gdje je proglašen najboljim igračem, jer odlično se ovdje prilagodio. Znam da je njegova konačna oduka, ali voljela bih da ostane,' priznaje mama Saliha u intervjuu za The Sun i dodaje:

'Ne možete zamisliti koliko sam sretna zbog nagrade za najboljeg igrača. To je sreća jedne majke koja je vidjela svog sina kako uspijeva na najvišem nivou.'