MENDES U AKCIJI

Realov James 000 postaje zvijezda prijelaznog roka!

29.04.2016 u 09:22

Bionic
Reading

Kolumbijac James Rodriguez, koji je kao velika zvijezda brazilskog SP-a stigao u Real, ovog bi ljeta mogao napustiti Madrid

Iako je u kolovozu figurirao kao jedan od nositelja Benitezova Reala, James Rodriguez jedno je vrijeme zbog ozljede bio van stroja. Kako su rezultati počeli patiti, pa je i Beniteza zamijenio Zidane, Rodriguezova pozcija više nije bila toliko čvrsta.

A Marcini novinari, inače skloni madridskom klubu, izvukli su zanimljiv podatak da James Rodriguez u tri najvažnije utakmice ovog proljeća - protiv Wolfsburga i Manchester Cityja u Ligi prvaka odnosno protiv Barcelone u El Clasicu - nije dobio ni minute. I od tuda ove tri nule uz njegovo ime.

Međutim, koliko god to frustrirajuće bilo po igrača, toliko se može tješiti da bi zbog svoje želje za većom minutažom, mogao postati transfer bomba ljetnog prijelaznog roka.

O Rodriguezovoj karijeri brine jedan od najjačih nogometnih menadžera, Jorge Mendes, a kada su njegovi igrači u pitanju, onda su i iznosi vrtoglavi.

Već se piše kako bi, ako u Manchester United dođe Jose Mourinho, na Old Trafford bi se mogao doseliti i Kolumbijac.

Ako se to pak ne dogodi - Rodrigueza bi rado kupili bogataši PSG-a. S time da bi u Pariz došao u paketu s još jednim realovcem - Cristianom Ronaldom