KAKAV GAF

Kladio se na Leicester pa povukao najgluplji potez u životu!

30.04.2016 u 11:38

Bionic
Reading

Kladionice u Britaniji već su se pomirile s velikim gubicima zbog Leicesterovog osvajanja naslova prvaka, no jedan navijač definitivno će se gristi nakon što 'lisice' matematički osiguraju titulu...

Leicester nezadrživo grabi prema prvom naslovu u klupskoj povijesti. Sedam bodova prednosti tri kola prije kraja Premiershipa moraju biti dovoljni, a odluka bi mogla pasti već u nedjelju ako 'lisice' pobijede Manchester United na Old Traffordu.

Britanske kladionice imat će velike gubitke zbog senzacije koja se dogođa. Na Leicester je koeficijent za osvajanje naslova uoči sezone bio 5000 i procjenjuje se da će kladitelji diljem Otoka podići oko 13 milijuna funti na toj okladi.

No, neki nisu imali živaca čekati i sada se zasigurno grizu. Odlučili su isplatiti umanjeni dobitak prije samog kraja Premiershipa koji im je kladionica ponudila kako bi smanjila potencijalne gubitke.

Kako pišu engleski mediji, najgori od njih svakako je jedan navijač Leicestera koji će žaliti još jako dugo zbog svoje nevjere u voljeni klub. Naime, uoči sezone uplatio je 50 penija na titulu 'lisica' i dobio bi 2500 funti da je vjerovao u Ranierijeve trupe. No, on je već nakon prvog kola i pobjede 4:2 protiv Sunderlanda zaključio da mu je dosta i odlučio je zatvoriti okladu i od kladionice uzeti ponuđenih 95 penija.

Profit 45 penija od pogođene najveće senzacije u povijesti Premiershipa, to je zaista premalo...