BAVARCI SE CRVENE

Potez zvijezde zbog kojeg ga vrijeđaju na društvenim mrežama

20.04.2016 u 13:11

Bionic
Reading

Nogometaši Bayerna izborili su plasman u finale njemačkog Kupa nakon što su u Münchenu pobijedili Werder s 2:0, no pobjedu je zasjenio sramotni potez Čileanca Vidala

Bavarci su s 2:0 svladali Werder, a oba pogotka zabio je Thomas Müller. Prvi u 30. minuti, a drugi iz penala, a kojem je kumovao sramotni potez Čileanca Vidala.

Müller je tako stigao do 151. pogotka u 343 nastupa u dresu Bayerna. U klupskoj povijesti samo su tri igrača Bavaraca bila ubojitija od njega računajući od 1965. godine, a Mülleru je tek 26 godina.

No osim velikog uspjeha strijelca Bavaraca, puno se priča o Vidalovoj glumi. Čileanac je teatralno pao iako ga Sternberg nije ni taknuo prilikom klizećeg starta, ali sudac Stieler pokazao je na penal.

Naravno, nakon tog poteza oglasili su se i navijači i mediji, pa čak i oni skloni Bayernu, koji su ga nazvali sramotnim jer na takve nesportske poteze nisu navikli, podsjećajući na to da Bayernovi igrači ove sezone nisu imali ni jedan opasniji start na suparničke igrače. 

Bayernu je to 21. plasman u finale nacionalnog kupa, a do sada je slavio rekordnih 17 puta. U drugom polufinalnom susretu u srijedu će snage odmjeriti Hertha Berlin i Borussia Dortmund.

Finale je 21. svibnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.