SVI SE SLAŽU

Pronađen glavni krivac za veliki pad Barcelone!

19.04.2016 u 13:47

Bionic
Reading

Španjolski mediji naglašavaju kako je do rezultatske krize Barcelone došlo s igračkim padom Neymara koji pet utakmica ne zna za pogodak...

Barcelona je potpuno pala. U posljednje četiri utakmice Primere osvojila je samo jedan bod, a također je ispala od Atletica u četvrtfinalu Lige prvaka. Španjolski mediji neočekivanu rezultatsku krizu aktualnog prvaka detaljno analiziraju posljednjih dana i većina ih zaključuje: glavni krivac je Neymar.

'Neymar je nestao,' naslov je koji se ponavlja na više različitih mjesta. Brazilski 24-godišnji ofenzivac otkad se vratio s reprezentativnih dužnosti više nije ni približno kvalitetan kao prije. Gol nije zabio u posljednjih pet utakmica, a njegova frustracija posebno se vidjela u nedjeljnom dvoboju protiv Valencije kada se u nekoliko navrata sukobio s protivničkim igračima.

Dnevnik La Vanguardia tvrdi da je do pada Neymarove igre došlo zbog njegovog stila života. Noćna zabava i sponzorske obaveze navodno ga iscrpljuju i ne može pokazati sve što zna na terenu.

Osim Neymara, ni Messi u posljednjih mjesec dana nije u najboljoj formi i tada Barcelona ne može očekivati sigurne pobjede. Prednost od devet bodova nestala je rekordno brzo u Primeri, a ako i u srijedu podbaci protiv Deportiva, naslov prvaka Španjolske jako će teško obraniti...