ŽIVJELI STARCI

U Milanu tvrde: Beckham može igrati do 40. godine!

29.12.2008 u 09:14

Bionic
Reading

Nakon što su Davida Beckhama pregledali liječnici Milana, oduševljenju nije bilo kraja. Prema mišljenju talijanskih doktora, Englez je toliko zdrav da bi mogao igrati do 40. godine

Prije dvije godine kad je Real Madrid zamijenio Los Angelesom mnogi su tvrdili da se David Beckham (34) oprostio od vrhunskog nogometa, no dvije godine kasnije engleski se reprezentativac vratio u Europu, na dvomjesečnu posudbu u Milan i oduševio liječničku ekipu tog kluba.

Premda bi se u Milanu trebao zadržati tek dva mjeseca, čelnici milanskog kluba se nadaju da bi ipak mogli nagovoriti Beckhama na stalan boravak u prijestolnici svjetske mode. Tome u prilog ide i izjava prvog čovjeka liječničke struke Milana Jean-Pierrea Meerseemana koji je nakon pregleda kazao da bi Beckham mogao igrati do 2015. godine.

'Beckham bi mogao igrati još sljedećih pet ili šest godina. Njegov kardiovaskularni sustav je briljantan, kao i njegova osnovna fizička sprema. Jedino što mu nedostaje jest da malo promijeni način treninga', kazao je Meerseeman u razgovoru za The Sun

Tako bi se Beckham izvrsno uklopio u 'starački dom' Milana, u kojem igraju igrači koji su duboko prešli 30. godinu. Sva tri golmana bliže su 40-im nego 30-im godinama, a nemojmo zaboraviti ni Paola Maldinija, koji igra za Milan iako ima već 40 godina.