OVO JE STVARNO PREVIŠE

Suci su zaista odlučili dotući Slavena Bilića!

09.04.2016 u 17:06

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić žalio se prethodnih tjedana na suđenje West Hamu u dvobojima protiv Chelseaja i Crystal Palacea, a protiv Arsenala ove subote poništen je čisti pogodak Lanzinija čime je crna serija nastavljena...

Suci ne maze West Ham. 'Čekićari' su ove subote zabilježili treći remi u nizu, u gradskom derbiju protiv Arsenala koji je završio 3:3. Svašta se događalo u ovom susretu, a domaćinu su poništena čak dva pogotka. I dok se kod onog Payetovog može reći da mu je zaista prethodio prekršaj u napadu Carrolla, Lanzinijev je bio čist kao suza, no suđeno je nepostojeće zaleđe.

Bilo je to kod rezultata 0:0, a Arsenal je nakon toga ubrzo zabio dva pogotka. West Ham je zatim sve preokrenuo s tri pogotka Andyja Carrolla, da bi na kraju Koscielny postavio konačnih 3:3. Hrvatski strateg na klupi istočnolondonskog kluba nije bio sretan nakon susreta.

'Zadovoljan sam igrom svojih igrača, ali ne i konačnim rezultatom,' priznao je Slaven Bilić koji nije htio ponovo previše pričati o suđenju.



'Odlučio sam da neću govoriti o poništenim golovima. O takvim stvarima me ispituju zadnjih pet tjedana. Ali mislim da smo trebali sada biti na trećem mjestu ljestvice,' ustvrdio je znakovito naš trener koji zahvaljujući ispuštenim bodovima i sudačkim greškama s West Hamom drži šesto mjesto te polako gubi dah u borbi za mjesta koja vode u Ligi prvaka.

Sljedeći tjedan Bilića prvo čeka obračun s Manchesterom Unitedom u ponovljenoj četvrtfinalnoj utakmici FA kupa, a onda i derbi s Leicesterom. Veliki izazovi, ali i prilika za povratak na pobjednički kolosijek...