DANIEL FONSECA:

'Suarez je kukavica i besramnik, slučaj za psihijatra!'

08.04.2016 u 10:33

Bionic
Reading

Bivši urugvajski nogometaš Daniel Fonseca žestoko je odgovorio Luisu Suarezu koji ga optužuje da mu duguje novac iz doba dok mu je bio menadžer...

Do sukoba između Saureza i Fonsece došlo je nakon što je napadač Barcelone javno prozvao sunarodnjaka jer mu navodno duguje novac još od transfera iz Nacionala u nizozemski Groningen, koji se dogodio 2006. godine.

Luis tvrdi da mu je Fonesca uzimao ogroman dio novca u doba dok je još bio siromašni nogometaš koji se tek probijao, a obećanje da će mu to kompenzirati pri transferu u Ajax nije ispunio. Također mu je obećao veću plaću nego što je dobivao.

Odgovor prozvanog bivšeg menadžera i reprezentativca Urugvaja nije se dugo morao čekati.

'Laže, jer je dokazano momak s psihičkim problemima, što svi znamo. Zbog toga je išao psihologu, ali nije imalo učinka. Trebao bi ga promijeniti ili otići na psihijatriju,' odbrusio je Daniel Fonseca svom bivšem pulenu pa ustvrdio kako je njihova zajednička priča komplicirana i neugodna za Suareza.

'Ja sam se obvezao da neću reći o čemu se radi dok sam živ. Neka kukavica onda kaže istinu umjesto da me blati i tvrdi da mu dugujem 200 tisuća dolara. Besramnik! Da ima srce, rekao bi svima tu neugodnu stvar. To je pravi razlog zašto se skriva zadnji šest godina,' zaključio je 46-godišnjak svoj kontranapad, a ova javna svađa time zasigurno nije završena..