OPET JE ZABIO

Perišić ne prestaje trpati u Osijeku: Najsretniji stadion!

23.03.2016 u 20:26

Bionic
Reading

Ivan Perišić zabio je krasan pogodak u prijateljskoj utakmici protiv Izraela odigranoj u Gradskom vrtu i priznaje da za njega nema sretnijeg stadiona od ovog...

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavila je svoj pobjednički niz pod novim izbornikom. Ove srijede stigla je do četvrte pobjede u nizu, u Osijeku protiv Izraela. Golove su postigli nogometaši milanskog Intera, Ivan Perišić i Marcelo Brozović koji su još jednom potvrdili svoju odličnu formu koju drže posljednjih mjeseci u Seriji A.

Za Perišića je Osijek poseban grad jer zabija svaki put kad naši igraju, bilo da se radi o službenoj ili prijateljskoj utakmici. Prije ovog Izraelu, Ivan je postigao po dva pogotka Azerbajdžanu i Maliju u Gradskom vrtu i uvijek se rado vraća.


'Ovo mi je najsretniji stadion i nadam se da će se to nastaviti,' izjavio je Ivan Perišić nakon utakmice, a osvrnuo se i na viđeno na terenu:

'Pokazali smo u prvom poluvremenu dobre akcije. Još moramo malo poraditi na prekidima, ali sve u svemu zaslužena pobjeda. Samo da mi igramo naš nogomet i da se dobro nadopunjujemo pa će biti sve bolje i bolje.'

Za Ivana, Marcela i ostatak društva novi izazov bit će Mađarska u subotu kad će ganjati petu pobjedu Hrvatske u nizu...