TULUM U 'KUTIJI'

Futsal Dinamo pobjedom čestitao 'boysima' 30. rođendan

13.03.2016 u 10:37

  • +11

Bad Blue Boysi proslavili 30. rođendan

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

Bionic
Reading

Trešnjevačka dvorana Kutija šibica bila je pretijesna za sve koji su željeli biti dio navijačkog spektakla u režiji Bad Blue Boysa. Naime, s obzirom na okolnosti u maksimirskom klubu, najžešći Dinamovi navijači svoj su 30. rođendan proslavili uz Futsal Dinamo

U prepunoj Kutiji šibica igrala se utakmica 15. kola I HMNL, a Futsal Dinamo dočekao je Vrgorac, jednog od konkurenata za play-off.

Dinamovci su slavili sa 4:2, a strijelci za 'modre' bili su Ziberi (dva gola), Horvat i Pezelj. Vrgorčani su pokazali čvrstinu i izjednačili do poluvremena te preuzeli inicijativu početkom nastavka, no navijački urnebes dao je dodatni poticaj domaćinu koji je u posljednjih deset minuta odlučio pobjednika. Vrgorac je smanjio na 4:2, nakon čega je strijelac odlučio 'utišati' raspjevane Boyse, što je dovelo do manjih problema, no dvoboj je ubrzo nastavljen i završen uz pljesak objema momčadima.

Igrači Dinama zatim su pjesmom čestitali rođendan svojim navijačima i utrčali na tribinu kako bi zajednički proslavili pobjedu koja im vrlo vjerojatno donosi plasman u doigravanje. Osim vrlo zanimljive utakmice trećeplasirane i šestoplasirane momčadi prvenstva, ova će subota biti u znaku Dinamovih navijača Bad Blue Boysa koji slave svoj 30. rođendan, prvo na utakmici, a zatim na koncertu u Boogalou s početkom u 21:00 sat.

#futsal#dinamo#pobjeda#dinamojavolim

Video koji objavljuje @ana_hajduk