ZAOKRUŽIO BI KARIJERU

Sjajna igra Mandži donosi veliki transfer u Premiership?

29.02.2016 u 09:14

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanski medija, engleski Tottenham bacio je oko na Marija Mandžukića kojeg želi dovesti u ljetnom prijelaznom roku...

Hrvatski 29-godišnji napadač vratio se protiv Bayerna nakon ozljede i bio jedan od najboljih igrača na terenu, a solidno je odigrao i ove nedjelje u pobjedi Juventusa protiv Intera.

Borbenost i napadačke vještine Marija Mandžukića čini se da ne ostavljaju ravnodušnima ni najbogatije klubove u Europi, a prema pisanju Calciomercata, Tottenham je ovih dana bacio oko na našeg reprezentativca i želi ga dovesti tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Radi se o klubu u kojem su igrali mnogi Hrvati, poput Modrića, Kranjčara, Pletikosa i Ćorluke, a upravo ove sezone pod trenerom Pochettinom doživjeli su Spursi eksploziju i po mnogima su prvi favorit za osvajanje titule u završnici Premiershipa. Mandžukić je dosad igrao u Bundesligi, Primeri i Seriji A, a Premiershipom bi zaokružio svoju karijeru.

Juventus pak ima u Morati i Zazi kvalitetne alternative za budućnost, no sigurno Mandžukića neće prodavati za manje od 19 milijuna eura koliko ga je koštalo prošlog ljeta kad je kupljen od Atletica.