TALIJANI PIŠU

Brozović u Zagrebu, a ovako je primio vijest o transferu u Arsenal!

22.02.2016 u 17:48

Bionic
Reading

Kao bomba odjeknula je vijest iz talijanskih medija da će Marcelo Brozović u srijedu potpisati ugovor s Arsenalom i od ljeta biti novi igrač Wengerovih 'topnika'

''Nerazzurri' će prodati hrvatskog veznjaka Marcela Brozovića Arsenalu kako bi mogli dovesti kreativnog prednjeg veznog. Izbor je pao na Roberta Soriana iz Sampdorije', vijest je koju je objavio talijanski Tuttosport.

No da dobijemo potvrdu ovog posla, i to vrlo unosnog za Inter jer Marcela su Dinamu platili pet milijuna, a sada bi dobili 20, nazvali smo Brozovićeva agenta Miroslava Bičanića.

'Uistinu ne znam ništa o tome, a da bi se transfer realizirao, morao bi netko iz Intera i nas nešto pitati. Ne mogu demantirati priču da je Interov predsjednik Erick Thorir možda čak i dogovarao ovaj transfer s ljudima iz Arsenala, ali ako i jest, onda je samo mogao dogovoriti dio posla koji se tiče Intera. Ponavljam, nitko nije kontaktirao s nama', rekao je za tportal.hr Miroslav Bičanić, koji se baš u vrijeme poziva igrao u svom zagrebačkom domu sa sinom.

Cijela ova priča zbunila je i Marcela Brozovića

'Da, on je dobio dva dana slobodno. U nedjelju smo gledali utakmicu Dinama i Rijeke, još danas (op.a. ponedjeljak) je u Zagrebu, a u utorak se vraća u Milano. I čim je čuo vijest, nazvao me je i pitao me znam li ja išta o tome. Prema tome, mi o transferu ne znamo ništa. A vjerujem da se prije ljeta ništa neće ni dogovarati', zaključio je ovu priču Miroslav Bičanić, potvrdivši da je tijekom zimskog prijelaznog roka bilo upita za njegova igrača, pa čak i s Otoka, ali Marcelo je zasad još uvijek član milanskih 'crno-plavih'.