LUIS SUAREZ

Čovjek koji je razbio Dinamo na meti Uniteda

02.11.2009 u 13:40

Bionic
Reading

Napadač Ajaxa Luis Suarez bio je najzaslužniji za pobjedu nad Dinamom prije dva tjedna u Amsterdamu. No osim što ga je zapamtila modra obrana, već su ga zamijetili i mnogi klubovi, a najveće zanimanje za njega su pokazala dva mančesterska kluba – United i City

Urugvajski reprezentativac i član Ajaxa Luis Suarez (22) posljednji je u nizu dragulja nizozemskog kluba za kojeg su pokazali interes bogati klubovi. Dinamo ga pamti po tome što im je zapaprio gostovanje u Amsterdamu, dok ga Ajaxovi navijači pamte po činjenici da je u 76 utakmica nizozemskog prvenstva postigao 55 pogodaka.

Tako su, prema pisanju engleskog lista The Times, za usluge urugvajskog reprezentativca opasno zagrizli Manchester United i njegov gradski rival City, no i Milan te Inter, a svi oni su spremni platiti skoro 40 milijuna eura za Suareza.

'Vrh kluba će donijeti odluku hoćemo li prodati Suareza, no u ovom trenutku smo spremni poslušati svaku dobru ponudu koja stigne u klub. Isto tako željeli bismo Suareza zadržati u klubu do kraja sezone, no također želimo da on bude sretan', kazao je glavni menadžer amsterdamskog kluba Rik van den Boog.