ZASAD SAMO ŽELJA...

Ancelotti u Bayern povlači svoja dva ljubimca iz Reala

13.02.2016 u 12:48

Bionic
Reading

Talijanski stručnjak Carlo Ancelotti, kojeg su nakon prošle sezone smjenili u Realu, u novoj će sezoni voditi minhenski Bayern

Veliki nogometni stručnjak, kojeg naš Luka Modrić često hvali, Carlo Ancelotti, u novoj sezoni preuzima najveći njemački klub - minhenski Bayern.

Prema napisima španjolskih medija, talijanski stručnjak u svojoj momčadi želi Jamesa Rodrigueza i Karima Benzemu, s kojima je svojevremeno surađivao u 'kraljevskom klubu'.

Karim Benzema je doživio pravi preporod dolaskom Carla Ancelottija na klupu Kraljeva sa kojim je osvojio Ligu prvaka i Kup kralja. Nije isključena ni opcija da Bayern i Real zamijene napadače jer poznato da je poljski igrač Robert Lewandowski velika želja prvog čovjeka Reala, Florentina Pereza.

Također, Ancelotti je doveo i Rodrigueza nakon svjetskog prvenstva u Brazilu ljeta 2014. godine, a Kolumbijac je u to vrijeme igrao puno bolje nego pod palicom Beniteza i sada Zidanea. Iako nije osvojio niti jedan trofej, Kolumbijac je postigao 17 golova u debitantskoj sezoni i bio jedan od vodećih igrača Madriđana.