STAKLENI MIŠIĆI

Drama u Realu, svi šute, a to se stalno ponavlja

12.02.2016 u 12:47

Bionic
Reading

Nastavljaju se Realovi problemi s jednom od najvećih zvijezda u klubu Garethom Baleom koji je izvan stroja zbog ozljede mišića koju je zadobio još 17. siječnja protiv Sportinga

Velšanin je stigao na Santiago Bernabeu iz Tottenhama početkom rujna 2013. za rekordnih 101 milijun eura. Nažalost po navijače kraljevskog kluba nije se istaknuo samo prodorima, asistencijama i golovima nego i ozljedama.

Sredinom siječnja ove godine zamijenjen je protiv Sportinga zbog problema s mišićem. To je već deseta ozljeda od kada je stigao u Real. Dva puta je to bila desna, čak osam puta lijeva noga, a jednom glava.

Već se očekivalo da će sve biti sanirano, ali prema novim informacijama situacija nije dobra. Nitko se ne usudi prognozirati kada će Bale natrag na teren, a jasno je kako ga neće biti na prvom susretu osmine finala Lige prvaka (17. siječnja) protiv Rome na Olimpijskom stadionu.

Trener Zinedine Zidane jako cijeni Balea, ali ne želi riskirati s preranim povratkom. Svojeg ofenzivca stavit će natrag u sastav kada više neće biti nikakvog rizika od mogućeg obnavljanja ozljede, a to bi moglo biti tek za mjesec dana.

U klubu svi šute, liječnička služba je zakopčana, jer Bale polako postaje nogometaš sa staklenim nogama. Njegovi mišići teško trpe težak raspored s kojim su u Realu suočeni svake sezone pa izgleda kako ćemo na Santiago Bernabeuu imati novu dramu, jer previše je novca uloženo u igrača koji je prečesto na pregledima.