PREKIDA KARIJERU

Kramarićev trener odlazi u strahu za vlastiti život!

11.02.2016 u 09:30

Bionic
Reading

Legendarni Huub Stevens priznao je da zbog problema sa srcem mora napustiti Hoffenheim i završiti svoju trenersku karijeru...

Nizozemski 62-godišnji trener u karijeri je vodio brojne klubove iz Bundeslige, a najbolje dane proživio je na klupi Schalkea između 1996. i 2002. godine. Posljednjih sezona uglavnom se pojavljivao kao 'vatrogasac' i pokušavao spasiti klubove od ispadanja, a u jednoj takvoj misiji bio je i u Hoffenheimu.

Ipak, Stevens je nakon poraza od Darmstadta u nedjelju odlučio da mu trenerski posao zdravstveno šteti i odlučio je završiti svoju karijeru.

'Ovaj posao je preopasan za mene. Prije nekoliko tjedana su mi otkrili poremećaj pri radu srca. Ako ostanem na terenu i nastavim reagirati, vjerujem da bi rizik bio prevelik. Moguće da ću ubrzo morati biti operiran,' priznao je Huub Stevens i odgovorio na pitanje je li to kraj:

'Da, mislim da jest. Šteta.'

Veliki je to peh i za Andreja Kramarića koji je konačno nakon mučenja kod Nigela Pearsona i Claudija Ranierija pronašao trenera koji ga cijeni i želi vidjeti među prvih 11. No, s obzirom na očajnu formu Kevina Vollanda i Kevina Kuranyja, trebao bi i kod nasljednika imati odličan status unutar momčadi...