ODUŠEVLJENJE 'ČEKIĆARA'

Bilić o još jednoj velikoj pobjedi nad 'redsima'...

10.02.2016 u 10:53

Bionic
Reading

West Ham je u 1/16 finala FA cupa nakon 120. minuta izbacio Liverpool rezultatom 2:1 (1:1), a pobjednički je pogodak u posljednjim sekundama utakmice postigao Angelo Ogbonna

'Sjajno je, za mene je ovo bila uistinu sjajna nogometna utakmica. Bio je to klasični ogled FA Cupa. Ući će u povijest najvećih utakmica West Hama. Pogodak je stigao kao šlag na tortu Ogbonnine igre. Igrao je fantastično. Učinili su navijače ponosnima, želimo otići još i dalje. Ovakvom smo igrom sposobni pobijediti svaku momčad u Engleskoj', rekao je nakon pobjede oduševljeni Slaven Bilić, a Nijemac na klupi 'redsa' Jürgen Klopp nije krio razočarenje:

'Teško je. Bili smo bolji, imali smo više prilika i igrali smo dobar nogomet, ali nismo to iskoristili. Bilo je tu puno odluka za koje bih možda neki drugi put rekao da sam mogao bolje. Nije nam lako jer smo ovdje bili samo zbog pobjede. Nije važno odigrati najbolje, ali je bitno proći u sljedeći krug. Vrata su nam bila otvorena jer smo bili jako dobri, ali to nije bilo dovoljno. Moramo nastaviti dalje i boriti se u sljedećoj utakmici', zaključio je Klopp.