VIŠE NEMA TAJNI

Mourinho otkrio prijateljima gdje nastavlja karijeru

10.02.2016 u 10:28

Bionic
Reading

Nakon otkaza u Chelseaju, ali i izjave kako je nogomet u Španjolskoj ograničen na samo dva kluba, Jose Mourinho navodno je otkrio gdje će nastaviti trenersku karijeru

Prema pisanju brojnih otočkih medija, Portugalac Jose Mourinho najavio je prelazak u Manchester United. Svojim je prijateljima izjavio kako je to gotova stvar te da od nove sezone preuzima klupu 'vragova'.

Naravno, to će značiti kraj dvogodišnje vladavine Louisa van Gaala, Nizozemca kojeg ugovor s 'vragovima' veže na još jednu sezonu.

Međutim, ni rezultati a ni igra nisu mu išli na ruku i sigurno u upravi kluba neće žaliti za njim. Tim prije što je potrošio veliko bogatstvo, a pravih ostvarenja nije bilo.

Nakon što je Manchester City objavio da dovodi Pepa Guardiolu, po mnogima najboljeg trenera današnjice, pritisak na United postao je još veći jer više ne smiju riskirati i svake godine biti iza gradskog suparnika.

Unatoč određenim sumnjama u Mourinhov karakter i stil nogometa, možda bi njegov dolazak opet uzburkao strasti i vratio povjerenje navijača u poteze klupske uprave.