ŠPANJOLCI ODUŠEVLJENI

'Kakav Zidane, Real Madrid je u rukama Modrića!'

07.02.2016 u 23:24

Bionic
Reading

Nakon što je zabio pobjednički pogodak protiv Granade brzo se u Španjolskoj zaboravilo da je Luka Modrić izgubio loptu kod prethodnog gola protivnika, a tamošnji mediji, kao i kolege te trener oduševljeni su igrom hrvatskog veznjaka...

'Real nije u vlasništvu Zinedinea Zidanea. Real Madrid je Modrićev!', započinje svoj izvještaj s utakmice novinar dnevnika As Luis Nieto koji zatim naziva našeg 30-godišnjeg veznjaka svestranim genijem sa snajperskim udarcem.

Bio je to prvi pogodak ove sezone u Primeri Luke Modrića, što je izazvalo euforiju u svim relevantnim španjolskim medijima koji sipaju nove komplimente na njegov račun. Brzo se zaboravilo to što se zaletio u suca u 60. minuti i tako izgubio loptu te skrivio izjednačujući pogodak Granade. Pobjednički pogodak u 85. minuti, prekrasan dalekometni udarac u rašlje to je sve izbrisao.

'Luka je ovaj put napravio nešto uočljivo, ali on je za nas ključan igrač, kad je u pitanju gradnja igre,' pohvalio je nakon susreta Sergio Ramos svog suigrača.

'Jako sam zadovoljan s njim. Zabio je golčinu i oživio nas. Morao bi više pucati prema golu,' mišljenje je pak trenera Zinedinea Zidanea.

Modrić je osim ovog pogotka postigao još jedan u Ligi prvaka protiv Šahtara u studenom, no ako posluša savjet Zizoua i počne više koristiti svoj udarac, zasigurno će pasti još koji do kraja sezone...