NEMA OPROSTA

Real Madrid najavio kaznu za Gutija

30.10.2009 u 18:53

Bionic
Reading

Zbog kritiziranja suigrača i njihovog pristupa igri, Guti će snositi sankcije 'kraljevskog kluba'. Zasad je tek izbačen iz momčadi, ali čeka ga i konkretnija kazna

Čelnici španjolskog nogometnog velikana Real Madrida najavili su da će kazniti veznog igrača Gutija zbog neprimjerenog ponašanja u poluvremenu utakmice španjolskog kupa protiv trećeligaša Alcorcona.

Španjolski mediji su objavili da je Guti u poluvremenu utakmice kritizirao svoje suigrače zbog lošeg pristupa igri, a potom vulgarno izvrijeđao trenera Manuela Pellegrinija. Guti je sve začinio pokazavši srednji prst navijačima kada je izašao iz svlačionice.

To nije njegov prvi incident. Početkom mjeseca tijekom utakmice protiv Seville obrušio se na terenu na vratara Ikera Casillasa koji mu je prigovorio jer nije čuvao svog igrača.

'Žao mi je zbog moje reakcije. Reagirao sam neprimjereno, želio sam našu pobjedu i svima se ispričavam zbog stvari koje sam rekao', kazao je Guti, koji je izbačen iz momčadi za utakmicu protiv Getafea, a očekuje ga i novčana kazna.