VRLO JASAN STAV

Španjolci u čudu: Odbija Barcelonu zbog - Evertona

05.02.2016 u 11:25

Bionic
Reading

Čovjek često dobije dojam da baš svako dijete koje trči za loptom ima životni san zaigrati za Real i Barcelonu. Srećom, iznimke postoje

Ofenzivac kijevskog Dinama Andrij Jarmolenko već devet godina uspješno brani boje ukrajinskog prvaka, a čini se kako će ovoga ljeta doći i trenutak rastanka.

Približit će se 27. rođendanu i ući u dob kada 'prolaze zadnji vlakovi' koji vode prema najjačim europskim klubovima. Ove sezone Andrij zabija više nego ikada (13 golova u 22 utakmice) i zainteresirana je i moćna Barcelona. Osim nje i Everton. Većina bi 'zamahala repićem' na sam spomen Barcelone, ali Jarmolenko rezonira drugačije...


'Naravno da možete doći u Barcelonu, slikati se s Messijem i biti junak društvenih mreža. Ali meni to nije važno, ja bih radije potpisao za Everton,' prenosi katalonski El Mundo Deportivo reakciju Ukrajinca koji pojašnjava:

'Za mene je jedino važno igrati. Biti na terenu. Ako ne igram dva puta tjedno nemam gdje izbaciti nagomilanu energiju iz sebe. Ako ne igram i nemama ispušni ventil, izludit ću svoju obitelj,' uz smijeh završava drugačiji napadač.