PUT UDINA

Emotivni Balić uoči odlaska za Italiju: Srce mi se steglo

01.02.2016 u 10:20

Bionic
Reading

Hajdukov sjajni mladi nogometaš, Andrija Balić, karijeru će nakon hajduka nastaviti u dresu Udinesea

U nedjelju je Andrija Balić stigao iz Turske u Split, a već danas, tijekom ponedjeljka, odlazi u Udine gdje će obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor s 'crno-bijelima'.

Hrvatskog će veznjaka u Italiji dočekati Stipe Perica, bivši igrač Zadra. Trener talijanske momčadi, u kojoj igra i odlični Di Natale je Stefano Colantuono, a 'crno-bijeli' trenutno su 15-plasirana momčad Serie A. U posljednjih četiri utakmice imaju tri poraza i remi, što znaći da u igri prema naprijed ima nedostataka.

Ipak, s nekoliko pobjeda, nova Balićeva momčad stigla bi u gornji dom, jer 10. Bologna 'bježi' joj mu samo četiri boda.

'O odlasku sam odlučio sam. Konzultirao sam se s obitelji i zastupnicima, ali konačna odluka bila je samo moja. S obzirom na sve što se događalo u zadnje vrijeme, procijenio sam da je bolje da idem i pokušam se nametnuti u drugoj sredini. Sigurno mi je žao što nisam napravio više u Hajduku, završio školu i dodatno se afirmirao', izjavio je Balić uoči puta za Italiju, a prenose 24 sata.

'Malo je bilo tužno, srce mi se steglo, skoro sam i suzu pustio, ali sam se ipak suzdržao. Pozdravili smo se, svi su mi zaželjeli sreću. Tko zna, možda se i vratim. Kratko sam igrao u Hajduku, ali zauvijek pamtim neke utakmice, sjajne atmosfere, gol Dinamu... To se nikad ne zaboravlja', zaključio je Balić.

Cijeli članak pročitajte OVDJE