PODIJELI PA VLADAJ

'Ovo je rezultat kaosa u Mamićevoj režiji'

29.10.2009 u 19:30

Bionic
Reading

Baš kao što su ostali šokirani u Maksimiru kaznom Uefe, jednako su reagirali i najvatreniji navijači. No oni su pronašli glavnog krivca u liku Zdravka Mamića, kojeg su optužili za podjelu među navijačima

U ekspresnom roku Uefina odluka proširila se među najvjernijim Dinamovim navijačima. Naravno, zgroženi su odlukom Uefe koja je njihov klub vratila na početak, to jest oduzela mu tri boda osvojena u Temišvaru.

'Naravno da mi je žao zbog toga. Bio sam u Temišvaru i svjedočio i sukobu s policijom, ali i odličnoj igri naše momčadi. Međutim, sada će sva krivica spasti opet na nas, na Bad Blue Boyse. No malo tko će ukazati prstom na odgovornog, a to je po mom mišljenju - Zdravko Mamić. On je napravio podjelu među navijačima, ima svoje plaćenike. I on je napadnut u Temišvaru, no moram mu reći da su u neredima sudjelovali i njegovi i naši, to jest obje frakcije. Zbog nečijih privatnih interesa, događaju se piz..., među navijačima vlada anarhija, a Mamiću to očito paše. Ovo je rezultat kaosa u Mamićevoj režiji', rekao je jedan od starijih navijača (podaci poznati redakciji).

I drugi sugovornik bio je direktan.

'Sve je to Mamićeva igra. Krenula je buna iz Splita, Torcida je krenula s prikazivanjem svega kriminalnog u hrvatskom nogometu, koji smrdi, ali od 'glave'. Očito se Mamić uplašio da mu se ne dogodi isto, te je pustio Uefi da kazni klub. Sada će prstom uprijeti u nas i prikazati nas izravnim krivcima. Međutim, Mamić ima novca i to jako, jako puno. Nije bio u stanju srediti stadion, godinama je uvjeravao Uefu kako će ga dovesti u red, a to nije ni pokušao. Dakle, i tamo je rješavao stvari novcem. Vjerujem da je mogao i sada. No, ponavljam, očito želi BBB prikazati isključivim krivcima. Koliko sam čuo, čak iz kluba neće ni poslati žalbu. A to je dokaz da mu ovakvo stanje i odgovara', riječi su još jednog od viđenijih BBB, čiji su podaci poznati redakciji.